• IN HET ALGEMEEN

Ons bedrijf, Miracle Cash&More B.V., treedt op als dienstverlener op het gebied van crypto-activa en stelt alles in het werk om volledig aan haar verplichtingen te voldoen in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

 

Wij zijn verplicht om de identiteit vast te stellen van de personen die de door ons bedrijf uitgevoerde of bemiddelde transacties (“KYC-processen”) zullen uitvoeren en in dit kader de nodige maatregelen te nemen.

 

Dit antiwitwasbeleid (het “beleid”) bevat ook uitleg over onze verplichtingen onder de toepasselijke wetgeving en de procedures die zijn geïmplementeerd om de veiligheid van de door Miracle uitgevoerde activiteiten te garanderen. Door toegang te krijgen tot het https://miraclecash.com/-platform en/of gebruik te maken van de diensten die worden aangeboden door Miracle, gaat u (“Gebruikers”) akkoord met de voorschriften die in dit Beleid worden vermeld.

  • FINANCIËLE OVERTREDINGEN
  • Het witwassen van de opbrengsten van misdrijven

Het witwassen van opbrengsten uit misdrijven wordt gedefinieerd als het overbrengen van de waarde van bezittingen die zijn verkregen als gevolg van een misdrijf naar het buitenland, het verhullen van het feit dat het bedrag uit onwettige bronnen is verkregen of het ondernemen van verschillende pogingen om de indruk te wekken dat dergelijke misdrijven zijn verkregen. een bedrag is verkregen uit legitieme bron.

  •  Financiering van terrorisme

Onder financiering van terrorisme wordt verstaan het verstrekken van gelden aan een terrorist of terroristische organisatie of het verzamelen van gelden voor dit doel, teneinde deze geheel of gedeeltelijk te gebruiken bij het verwezenlijken van handelingen die in overeenstemming met de wetgeving als terroristische misdrijven worden beschouwd. waaraan het onderworpen is.

  • BELEID EN PROCEDURES

Miracle Cash&More implementeert maatregelen tegen zowel haar medewerkers als Gebruikers om de risico’s die kunnen ontstaan als gevolg van de door haar bemiddelde handelstransacties te minimaliseren en financiële misdrijven te voorkomen en te bestrijden.

Miracle Cash&More hanteert internationaal aanvaarde en toegepaste principes in het kader van de strijd tegen financiële misdrijven en bouwt in deze context werktijden op. Tijdens de KYC-procedures worden in ieder geval alle noodzakelijke processen uitgevoerd om de Gebruikers te identificeren, om de nodige meldingen te doen in geval van een verdachte transactie, om de noodzakelijke informatie en documenten te controleren en op te slaan voordat diensten worden verleend en om deze te delen informatie en documenten bij de relevante autoriteiten.

De belangrijkste principes die Miracle Cash&More hanteert in het kader van deze processen zijn de volgende.

  • Miracle Cash&More treedt op als dienstverlener op het gebied van crypto-activa en biedt een omgeving voor de handel in crypto-activa.
  • Transacties die als risicovol of verdacht worden beschouwd, worden onmiddellijk gemeld aan de relevante autoriteiten en organisaties.
  • Er worden effectieve methoden gebruikt om risicovolle en verdachte transacties op te sporen.
  • Elke handeling die als een financieel misdrijf wordt beschouwd of dreigt te worden beschouwd, is niet toegestaan. Integendeel, Miracle Cash&More handelt in volledige samenwerking met de bevoegde instellingen en organisaties om deze handelingen te bestrijden.
  • Er zijn noodzakelijke actieplannen opgesteld om de voltooiing van transacties te voorkomen die als onrechtmatig zullen worden beschouwd.
  • KYC-PROCEDURES

Miracle Cash&More implementeert volledig de maatregelen die zijn gepubliceerd door relevante autoriteiten en organisaties met betrekking tot de KYC-procedures, met name de voorschriften en communiqués die zijn uitgegeven onder de toepasselijke wetgeving. In deze context zijn de belangrijkste rubrieken van de KYC-procedures die worden toegepast vóór het aangaan van een relatie met de Gebruiker de volgende:

  • Het verkrijgen van de noodzakelijke informatie voor identificatie van Gebruikers
  • Bepaling van het doel van de Gebruiker om van de diensten te profiteren
  • Bepaling van de risicocategorie van de Gebruiker
  • Het nemen van de nodige voorzorgsmaatregelen met betrekking tot gebruikers die als een hoog risico worden beoordeeld

Het opvragen van aanvullende informatie en documenten van de Gebruiker met betrekking tot de kwesties die ondanks het voltooien van de bovengenoemde stappen niet kunnen worden opgehelderd

In gevallen waarin de identificatie niet kan worden voltooid of er niet voldoende informatie over het doel van de relatie kan worden verkregen; de relatie met de Gebruiker komt niet tot stand en de gevraagde transactie wordt niet voltooid.

Zelfs als er een relatie met de Gebruiker tot stand komt, zullen de volgende KYC-procedures later worden toegepast:

  1. Melding van verdachte transacties,
  2. Wanneer wordt geoordeeld dat de door de Gebruiker gedeelde informatie of documenten niet adequaat of accuraat zijn, kan om aanvullende informatie worden gevraagd
  3. Wanneer het transactiebedrag of het totaalbedrag van meerdere met elkaar verbonden transacties hoger is dan $5.000, kunnen aanvullende KYC-procedures worden toegepast.
  • RISICO EN VERDACHTE TRANSACTIES

Zoals hierboven vermeld wordt tijdens de dienstverlening van Miracle Cash&More voldaan aan alle wettelijke verplichtingen om financiële misdrijven te voorkomen. Voor de opsporing van financiële misdrijven zijn diverse criteria vastgesteld en in overeenstemming met deze criteria worden alle procedures toegepast met betrekking tot de opsporing van de transacties die financiële misdrijven kunnen vormen en/of die moeten worden gemeld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

De volgende transacties worden door Miracle Cash&More als riskant en verdacht beschouwd:

  • Transacties waarvoor kennisgeving is aangevraagd door bevoegde instellingen en organisaties
  • Transacties waarvoor een kennisgeving vereist is in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving
  • Transacties waarbij de juistheid van de informatie die wordt gedeeld in het kader van KYC-procedures verdacht is
  • Transacties die naar aanleiding van het onderzoek door Miracle Cash&More als verdacht of riskant worden beschouwd
  • Transacties die verdacht worden van het plegen van financiële misdrijven of fraude
  • Transacties waarvan is vastgesteld dat ze verband houden met financiële misdaden of fraude
  • Transacties uitgevoerd in strijd met het gebruikelijke leven

In deze context kunnen, indien nodig, risicoanalyses en transactiemonitoring voor Gebruikers worden uitgevoerd.

Sommige aanvullende maatregelen kunnen door Miracle Cash&More worden toegepast tijdens het toezicht op de transacties van de Gebruikers, en indien nodig kan Miracle Cash&More contact opnemen met de relevante autoriteiten en organisaties zonder te wachten op de voltooiing van de bovengenoemde procedures. Gebruikers zijn verplicht om de informatie en documenten die Miracle Cash&More in het kader van deze procedures kan opvragen onverwijld en volledig te verstrekken binnen de door Miracle Cash&More aangegeven termijn. In het geval dat dergelijke informatie en documenten niet volledig en tijdig worden verstrekt en indien de indiening van informatie of documenten de twijfel als gevolg van de uitgevoerde evaluatie niet kan wegnemen, of als wordt vastgesteld dat het genoemde vermoeden reëel is Totdat de informatie en documenten zijn ingediend, kan Miracle Cash&More, naar eigen goeddunken, de dienstverlening aan de Gebruiker onmiddellijk, gedeeltelijk of volledig opschorten.

  • KENNISGEVING

Miracle Cash&More zal de relevante autoriteiten en organisaties op de hoogte stellen van de transacties die als verdacht of riskant worden beschouwd en van de criminele elementen die zij in het kader van de KYC-procedures zal opsporen na het voltooien van de noodzakelijke onderzoeken, en zal in volledige samenwerking met de bovengenoemde autoriteiten optreden en organisaties.

  • VERANTWOORDELIJKHEID

Gebruikers die verdachte transacties uitvoeren, zijn verantwoordelijk voor eventuele schade of juridische, administratieve en financiële aansprakelijkheden.

  • INTERNE CONTROLE

Miracle Cash&More neemt de nodige maatregelen en voert periodiek audits uit, zodat haar personeel geïnformeerd wordt in het kader van de KYC-procedures en hun taken kan uitvoeren in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. In deze context wordt de noodzakelijke opleiding gegeven binnen de reikwijdte van het Beleid en wordt de toepasselijke wetgeving en juridische ondersteuning ontvangen binnen de reikwijdte van de verantwoordelijkheden.

  • UPDATES

Miracle Cash&More behoudt zich het recht voor om dit Beleid bij te werken bij updates van toepasselijke wetten, verzoeken, instructies en richtlijnen die worden gedeeld door de relevante autoriteiten en organisaties, en/of zoals zij dit persoonlijk oordeelt.